Toteutusstrategia

Mitä me teemme

Digitaalisten Peilien, niin kuin muunkin digitaalisen signagen jalkauttaminen on ensiarvoisen tärkeää yrityksesi ROI:lle. Me Ellips Innovationilla käytämme 5-vaiheista toteutusstrategiaamme ‘Design Thinking’ löytääksemme parhaan ratkaisun sinulle ja asiakkaillesi. Tämän strategian avulla voimme selvittää, millaisia viestinnän haasteita sinulla on ja miten me voimme auttaa sinua ratkaisemaan ne.

Tässä huolellisesti kehitetyssä 5-vaiheisessa strategiassa on kyse oikean sisällön toimittamisesta oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan. Strategian tavoitteena on luoda markkinointikampanjoita, jotka tavoittavat meidän asiakkaidemme kohdeyleisön. Digitaalisten Peilien jalkauttaminen oikealla menetelmällä takaa kohdeyleisöllesi paremman lopputuloksen.

Kuinka me jalkautamme Digitaaliset Peilit- Design Thinking

 • Implementing Digital Mirrors
  Discover

  Toteutusstrategian ensimmäiseen vaiheeseen kuuluu yhteistyö sinun kanssasi ja tiedonkeruu. Käytämme olemassa olevaa dataa ja kasaamme tiimin keskeisten sidosryhmiesi kanssa analysoidaksemme yhdessä, kuinka voimme parantaa myymäläsi sisäistä markkinointia ja käyttäjäkokemusta. On myös tärkeää kartoittaa nykyiset peilit ja muut digitaalisen signagen välineet.

 • Implementing Digital Mirrors
  Describe

  Käytämme vaiheesta 1 keräämiämme tietoja ja sovellamme niitä sinun kohderyhmääsi. Analysoimme kohderyhmäsi yhdessä tiimisi kanssa ja sovellamme näitä tietoja asiakaspolun kuvaamiseen ja kartoittamiseen ymmärtääksemme paremmin heidän kohtaamispisteitään.

 • Implementing Digital Mirrors
  Ideate

  Edellisistä vaiheista kerätyt oivallukset ja ideat esitellään sinulle, ja yhdessä vastaamme kysymyksiin kuten "mitkä ovat sinun haasteesi", "kuinka ne ratkaistaan" ja "mitkä ovat hyödyt ja haitat". Me haluamme mahdollistaa sinun sisältösi näyttämisen tehokkaasti oikeaan aikaan, oikeassa paikassa.

 • Implementing Digital Mirrors
  Implement

  Vaiheista 1 – 3 kerättyjen tietojen ja näkemysten avulla meillä on selkeä kuva haasteistasi ja siitä, kuinka me voimme ratkaista ne yhdessä. Valmistamme Digitaaliset Peilit juuri sinun tarpeidesi mukaisesti.

 • Implementing Digital Mirrors
  Iterate

  Kun Digitaaliset Peilit on asennettu sinun tiloihisi, työskentelemme sidosryhmiesi palautteen kanssa; onko vielä jotain muutettavaa? Voimmeko nähdä parannuksen sisällössä ja sen jakelussa? Digitaaliset peilit ovat ainutlaatuisia työkaluja, me varmistamme, että saat niistä kaiken hyödyn irti!

Kysymyksiä Toteuttamisstrategiastamme?

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi!
Shopping Basket