Digitaalisen Peilin Sisältö

DIGITAALISEN NÄYTTÖPINNAN CMS (sisällönhallintajärjestelmä)

Digitaalisen Peilin sisältöä on pystyttävä hallitsemaan tehokkaan sisällönhallintajärjestelmän avulla. Me tarjoamme käyttäjäystävällisen cloud palvelun, jonka avulla voit hallita Digitaalisia Peilejäsi mistä ja milloin vain. Järjestelmä on suunniteltu näyttämään sisältöäsi aikataulusi mukaisesti ja ilmoittamaan, jos yhteys katkeaisi väliaikaisesti. 

Content for a Digital Mirror

Miksi valita Digitaalinen Peili?

Digitaalinen Peili on tehokas työkalu, jolla voit näyttää mitä vain haluat asiakkaillesi. Se on kaksi tuotetta yhdessä; peili ja digitaalinen mainosnäyttö. Nämä kaksi yhdessä paketissa säästävät arvokasta tilaa ja lopputuloksena on tyylikäs tuote. Siitä löytyvät myös hyödyt, joita kaikki sisällöntuottajat etsivät - tapa todella erottua kilpailijoiden keskuudessa ja toteuttaa brändisi promootio ainutlaatuisella tavalla.

Digital Mirrors for digital signage

Kaksi Tuotetta Yhdessä

Digitaalisella Peilillä on korkeampi käytettävyys kuin tavallisilla digitaalisilla mainosnäytöillä. Kaikkea olemassa olevaa sisältöä voidaan käyttää myös Digitaalisessa Peilissä, ylimääräisen käyttöulottuvuuden lisäksi. Yksisuuntainen lasi luo vaikutelman voimakkaammasta heijastuksesta, kun sen takana on jotain tummaa. Käyttämällä mustaa väriä sisällössä tai fade-to-black elementtiä, näyttö edistää heijastusta, joka luo silmäänpistävän vaikutuksen.

Content for a Digital Mirror

Responsiivinen Cloud Järjestelmä

Tarjoamme käyttäjäystävällisen cloud järjestelmä, jonka avulla voit hallita Digitaalisia Peilejäsi mistä ja milloin vain. Järjestelmä on suunniteltu näyttämään sisältöäsi aikataulusi mukaisesti ja ilmoittamaan, jos yhteys katkeaisi väliaikaisesti.

Content for a Digital Mirror

Täysin Räätälöity Tuote

Digitaaliset Peilit valmistetaan ja kootaan meidän omissa työpajoissamme. Pystymme mukautumaan asiakkaidemme pyyntöihin suurella joustavuudella – jos epäröit mikäli sinun projektisi on toteutettavissa tai ei, otathan yhteyttä meihin, niin voimme keskustella ratkaisuista juuri sinun brändillesi!

Kysymyksiä CMS:tä?

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi!