Mittatilaustyönä tehdyt Digitaaliset Peilit

Räätälöidyt Digitaaliset Peilit tekevät digital signage ideoistasi totta. Ellips Innovationissa neuvottelemme mielellämme kaikista projekteista, jotka vaativat räätälöidyn Digitaalisen Peilin. Me konsultoimme monista eri näkökulmista, tarjotaksemme sinulle parhaan hyödyn digital signage ratkaisustasi. Peilit voidaan valmistaa maksimissaan 6 metriä korkeiksi tai leveiksi. Vielä tähän päivään mennessä emme ole törmänneet meille liian suureen projektiin! Neuvomme sinulle myös Digitaalisen Peilin parhaan mahdollisen paikan sinun tiloissasi ja näytön??!. Lisäksi voimme ryhtyä hankkeisiin, jotka voidaan toteuttaa valmiiksi asetetuilla Digitaalisen signangen ratkaisuilla.

Jos käytät organisaatiossasi tietyn linjan näyttöjä ja/tai mediasoittimia, pystymme rakentamaan peilin vain standardisoiduilla kiinnitysmenetelmillä sisällyttääksesi oman laitteistosi peiliin.

 Täytä alla oleva lomake ja sisällytä kaikki sinikopiot ja design ideasi, niin otamme sinuun yhteyttä. Jos etsit tiimimme suunnittelemia valmiita ratkaisuja, tutustu valmiisiin Digitaalisiin Peileihimme.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelinnumeroon +371 29485009