Digitaalinen Peili

Digitaaliset Peilimme

ENEMMÄN KUIN VAIN DIGITAALINEN MAINOSNÄYTTÖ

Digitaalisen Peilin välityksellä käytettynä digitaalinen mainosnäyttö on suora väylä kommunikaatioon sinun ja sinun asiakkaidesi välillä. Perinteinen digitaalinen mainosnäyttö on erinomainen työkalu bränditietoisuuden edistämiseksi, mutta Digitaalisen Peilin avulla voit saavuttaa vielä hieman enemmän. 

Ihmisillä on luonnollinen houkutus katsoa peiliin. Tätä hyödyntämällä voit kiinnittää asiakkaidesi huomion pidemmäksi aikaa, mikä tarkoittaa enemmän altistumisaikaa brändillesi. Tarjoamme erilaisia Digitaalisten Peilien asennuksia vaihdellen seinistä, pukuhuoneista aina pilareihin. Digitaalisen mainosnäytön käyttö Digitaalisten Peilien välityksellä on loistava väline monille eri alojen yrityksille, niin vähittäiskaupoille kuin kauneussalongeillekin.  

Ota yhteyttä Ellips Innovationiin tänään, niin tarjoamme ilmaisen konsultaation siitä, mikä sopisi parhaiten juuri sinun yrityksellesi. Voimme auttaa parhaan ratkaisun löytämisessä kaiken tyyppisiä ja -kokoisia yrityksiä.

RÄÄTÄLÖITY SINUN TARPEILLESI SOPIVAKSI

Digitaaliset Peilit valmistetaan tiloissamme vastaamaan sinun yrityksesi graafista ilmettä ja visuaalisen markkinoinnin raameja. Perusteellisesti suunniteltu kehys on valmistettu mittatilaustyönä puristetusta alumiiniseoksesta, jotta se olisi kevyt, kestävä ja ympäristöystävällinen (jopa 95% kierrätettyä materiaalia). Valitse mikä tahansa väri Digitaalisen Peilin kehykselle yhdessä valitsemasi pintakäsittelytyypin kanssa. Valitse Digitaalisen Peilisi tarkat korkeus- ja leveysmitat istuttaaksesi sen täydellisesti juuri sinun käyttöalueeseesi sopivaksi. Ota yhteyttä, niin katsomme yhdessä, kuinka voimme auttaa juuri sinua seuraavan sukupolven digitaalisissa mainosnäytöissä meidän Digitaalisten Peiliemme avulla!

Kysymyksiä Digitaalisista Peileistämme?

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi!